Angažovaní zamestnanci - Jarošová, Jana
Vzťah zamestnancov k firme a ich postoj k práci sú hlavnými ukazovateľmi jej úspechu. Ako vzbudiť angažovanosť u zamestnancov. Faktory ovplyvňujúce výkonnosť pracovníkov. Ak organizácia podporuje well-being svojich zamestnancov, pozitívne to zvyšuje aj ich angažovanosť. Poznať osobné potreby zamestnanca, zamestnanecké výhody, benefity nestačia. Angažovanosť je predovšetkým výsledkom vkladanej dôvery, pocitu vlastnej dôležitosti a zodpovednosti za pridelené funkcie.