Interní sociální sítě jako nástroj pro řízení znalostí - Hudcová, Šárka
Výhody podnikových sociálnych sietí, pokiaľ ide o riadenie znalostí, a ako môže podnik úspešne použiť sociálnu sieť v medzinárodnej spoločnosti. Uvedená prípadová štúdia môže inšpirovať k vytvoreniu podnikovej sociálnej siete na účely riadenia znalostí.