Vojnové pôžičky na Slovensku v rokoch 1914 až 1918 - Chudják, František
Menová situácia na Slovensku po vypuknutí prvej svetovej vojny v roku 1914, pričom dôraz je kladený na upisovanie vojnových pôžičiek.