Používanie virtuálnej registračnej pokladnice po novele zákona o používaní ERP od 1. apríla 2015 a od 1. júla 2015 - Mečár, Miroslav
Všeobecná legislatívna úprava virtuálnej registračnej pokladnice. Ilustračné príklady.