Rozvoj znalostní ekonomiky ve vybraných zemích EU - Veselková, Alexandra
Indikátory znalostnej ekonomiky. Štyri piliere rozvoja znalostnej ekonomiky. Hodnoty premenných metodiky KAM vo vybraných štátoch EÚ v roku 2012. Výdavky na vedu a výskum vo vybraných štátoch EÚ. Rast reálneho HDP. Miera nezamestnanosti. Miera inflácie. Kvalifikovaná populácia. Inovačný systém firiem a IKT. Národné inovačné systémy databázy CIS.