Aký tovar sa najviac predáva cez internet? - Dunárová, Patrícia
Výsledky prieskumu, cieľom ktorého bolo zistiť, ako Slováci používajú internet vo všeobecnosti - koľko času tu trávia, na aké činnosti ho najviac využívajú, ktoré sociálne siete používajú, aké zariadenia a miesta pripojenia preferujú. Tiež sa zisťovalo, aké majú nákupné zvyklosti a preferencie v online nakupovaní.