Boghossian o nezdôvodniteľnosti epistemologických nárokov logiky - Čana, Tomáš
Epistemologické tvrdenie logiky. Skepticizmus je pozícia vo filozofii logiky, podľa ktorého "základné logické pravdy" sú neospravedlniteľné. Kritické úvahy Boghossianovych argumentov skúmania logiky.