Numismatika - obor, který zhodnocuje o více než 20 procent ročně - Spurný, Michal
Základné rozdelenie numizmatiky a rozdiely medzi mincami a medailami. Dostupnosť historických mincí a najznámejšie svetové investičné, pamätné a royalty mince. Emisia mincí a ich numizmatická hodnota. Emitenti a zberatelia.