Analysis of Information and Communication Technology Adoption on the Organizational Financial Viability: Nonprofit Organization Perspectives - Novák, Marcel, 1979-
Informačné a komunikačné technológie patria medzi najdôležitejšie prvky v prevádzke akejkoľvek organizácie. Finančné ukazovatele životaschopnosti neziskových organizácií. Faktory, týkajúce sa pracovného procesu, počítačovej gramotnosti a využívania internetu v mimovládnych organizáciách v Thajsku.