Mária a jej Svetielka - Jurinová, Martina
Fungovanie občianskeho združenia Svetielko. Pomoc chorým, zdravotne postihnutým deťom. Finančná pomoc z nadácie Provida. Viaczdrojové financovanie centier v Prešove a Trenčíne. Nové centrum v Bratislave. Svetielko ako príklad spoločensky zodpovedného podnikania.