Techniky spojování II.: Slepovaná plná lepenka - Vítek, Miloslav
Výroba zlepovanej lepenky. Kašírované lepenky - estetický vzhľad finálneho výrobku a zlepšenie niektorých funkčných vlastností. Zariadenia používané na kašírovanie. Zušľachťovanie ligno-celulózových materiálov. Laminácia - vrstvenie polymérnymi fóliami.