Výhody a rizika centralizace logistických aktivit - Kolář, Vojtěch
Centralizácia know-how a informácií. Centralizácia informačných tokov a fyzických tokov. Kľúčová kontrola. Riziká centralizácie v logistike. Najväčšia nevýhoda centralizácie - strata flexibility. Príklady centrálnych skladov v Českej republike.