Výskum a vývoj nových technológií a zariadení pre overovanie meradiel využívaných pri práci s pohonnými hmotami - Kučera, Ľuboš
Výskum a vývoj nových technológií a zariadení používaných v oblasti metrologického zabezpečenia v súvislosti s meraniami vykonávanými v priamej súvislosti s uhľovodíkovými palivami.