Chatbot systémy v inteligentných rečových užívateľských rozhraniach - Gregor, Michal
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o inteligentných užívateľských rečových rozhraniach. Štruktúra, princípy a porovnanie jednotlivých systémov a vzorov. ELIZA - najznámejšie chatbot systémy.