Súčasná charakteristika vyšehradského regiónu a jeho význam pre zahraničných investorov - Mrkvová, Katarína
Vymedzenie pojmu Vyšehradská štvorka. Predsedníctvo a inštitucionálne zabezpečenie. Dôvody atraktívnosti regionálneho zoskupenia V4 pre zahraničných investorov. Priame zahraničné investície v krajinách V4.