To sladké slovo demokracia...Spokojnosť s demokraciou a politické odcudzenie na Slovensku - Gyárfášová, Oľga
Analýza chápania práv v demokracii, spokojnosť s fungovaním demokracie, vonkajšej a vnútornej efektivity a ich vplyvu na spokojnosť s fungovaním demokracie na Slovensku.