Existencia znalostného inžinierstva ako súčasť softvérového inžinierstva - Rakovská, Eva, 1963-
Príspevok ukazuje vzťah medzi softvérovým inžinierstvom a znalostným inžinierstvom pri tvorbe IS, keďže v 21. storočí sa zotiera hranica medzi umelou inteligenciou a tradičným ponímaním IS. Čo môže ponúknuť znalostné inžinierstvo novým trendom v softvérovom inžinierstve.