Vznik a miesto vecného práva v súkromnoprávnom poriadku - Lazar, Ján
Rímske právo súkromné a kategória vecných práv. Vecné právo v európskom kontinentálnom právnom systéme. Veľké občianske zákonníky 19. a 20. storočia.