Príprava rozpočtu obce na roky 2016 – 2018 - Konečná Veverková, Ingrid
Východiská pre tvorbu a zostavenie rozpočtov miest a obcí. Vláda v súlade s § 4 ods. 3 zákona č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov schválila návrh rozpočtu verejnej správy na roky 2016 až 2018.