Zmeny v Zákonníku práce, odvodové a daňové stimuly súvisiace s duálnym vzdelávaním žiakov - Strýčková, Jolana
Dňa 1.4.2015 vstúpil do platnosti zákon č. 61/2015 Z. z. o odbornom vzdelávaní a príprave a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý novelizoval aj niektoré paragrafy Zákonníka práce, zákona o sociálnom poistení a zákona o dani z príjmov. Zmeny v Zákonníku práce od 1.9.2015. Zrušenie povinnosti platiť poistné. Daňové stimuly ako motivácia pre zamestnávateľov zapojiť sa do systému duálneho vzdelávania.