Uvedenie dôvodov aktivizácie študentov - Šúbertová, Elena
Informácie o projekte KEGA 042EU-4/2014, ktorý sa venuje výchove k podnikaniu. Realizácia prieskumu za účelom zhodnotenia silných a slabých stránok výchovy k podnikaniu na vysokých školách v SR. Problém nezamestnanosti absolventov vysokých škôl. Príprava študentov počas štúdia tak, aby boli schopní založiť a riadiť podnikateľský subjekt.