Developing Customs union: tax harmonisation or tax competition? - Tyutyryukov, Vladimir
Bielorusko, Kazachstan a Rusko v colnej únii (Eurasian Economic Union). Analýza postupu harmonizácie daňovej politiky na domácej úrovni a snahy o harmonizáciu na únijnej úrovni. Analýza cieľov fiškálnych politík krajín a porovnanie ich daňových systémov.