Coworkingové centrá ako spôsob motivácie k podnikaniu - Bartoš, Adam
Vybrané problémy podnikania mladých ľudí do 29 rokov. Fungovanie coworkingových centier. Výhody a nevýhody týchto centier. Prípadová štúdia firmy 4 fruit.