Vzdelávanie v oblasti podnikania na Slovensku - Gajdová, Denisa, 1977-
Význam podnikateľského vzdelávania. Podpora podnikania na Slovensku zastrešená Ministerstvom hospodárstva SR. Podporné programy inštitúcií, agentúr a spolkov. Podnikanie marginalizovaných skupín. Podnikanie cudzincov. Postavenie SR v podnikateľskej konkurencieschopnosti.