Zaznamenávanie a hodnotenie podnikateľských nápadov - Uhliar, Miroslav, 1981-
Absolventská štatistika študentov. Dĺžka evidencie medzi uchádzačmi o zamestnanie. Tvorba a záznam podnikateľských nápadov. Posudzovanie podnikateľskej príležitosti. Aký bude úžitok pre zákazníka. Aký je trhový potenciál. Aká je potreba zdrojov. Aká bude ekonomická efektívnosť. Aká bude konkurencieschopnosť podnikania. Aký je výsledok štúdie realizovateľnosti. Prípadová štúdia.