Médiá a mediálna kompetencia vo výučbe cudzích jazykov - Kunovská, Ingrid, 1976-
Implementácia moderných médií do výučby cudzích jazykov ako významný prvok smerujúci k dosiahnutiu cieľov. Charakteristiky typov médií. Výhody využívania médií vo výučbe cudzích jazykov. Mediálna kompetencia. Mediálna výchova.