Utilization of social media in Slovak and abroad construction companies - Mandičák, Tomáš
V stavebných projektoch vystupujú viacerí účastníci. Medzi účastníkmi stavebných projektov vznikajú väzby, vzťahy a toky informácií, ktoré je nevyhnutné riadiť. Informačné a komunikačné technológie podporujú riadenie informácií medzi nimi. To uľahčuje výmenu informácií medzi nimi, najmä vo vzťahu investor a dodávateľom. Oblasť použitia IT nástrojov a nástrojov pre marketing je úzko spätá. Sociálne médiá sú spojené s informačnými a komunikačnými technológiami. IKT možno považovať za oblasť, ktorá často podlieha inováciám.