Slovensko – chudobný alebo bohatý partner? - Želinský, Tomáš
Analýza pozície Slovenska v EÚ z pohľadu vybraných agregovaných ukazovateľov a charakterizovanie vybraných problémových oblastí medzinárodného porovnávania založeného na týchto ukazovateľoch.