Zostavenie prehľadu peňažných tokov podľa platnej právnej úpravy účtovníctva podnikateľov od 1. 1. 2015 - Sklenka, Miloš
Charakteristika základných pojmov, metód vykazovania peňažných tokov, ako aj možností vykazovania položiek v prehľade peňažných tokov zostaveného od 1. 1. 2015. Porovnanie právnej úpravy účtovníctva podnikateľov v oblasti prehľadu peňažných tokov platnej od 1. 1. 2015 s právnou úpravou účtovníctva podnikateľov platnou do 31. 12. 2014.