Mezera daně z přidané hodnoty v České republice a Slovenské republice - Košťáková, Tereza
Pojem daňová medzera. (tax gap). Odhad medzery dane v Českej republike a porovnanie tohto odhadu s odhadmi za Slovenskú republiku.