Vplyv jednotlivých typov daní na ekonomický rast v krajinách OECD: dynamická panelová regresia - Macek, Rudolf
Verifikácia vzťahu medzi jednotlivými typmi daní a ekonomickým rastom v krajinách OECD prostredníctvom dynamickej panelovej regresie pri využití viacerých spôsobov aproximácie miery zdanenia.