Od konfrontácie ku kooperácii – krízový manažment krajín EÚ - Staněk, Peter
Dohoda lídrov EÚ o vytvorení trojpilierovej bankovej únie, ktorej cieľom je separovať problémy bankového sektora od verejných financií a odsúhlasenie legislatívy. Reformy na stabilizáciu európskych ekonomík. Prínosy a riziká bankovej únie.