Aktuálne výzvy v riešení problematiky globálneho starnutia - Šoltés, Vincent
Proces starnutia ovplyvňuje každého jednotlivca, firmy, ako aj celú spoločnosť. Demografické procesy v regiónoch Slovenska z hľadiska demografického starnutia. Nastavenie účinného systému poskytovania starobných dávok, ktorý zabráni seniorom prepad pod hranicu chudoby, ale aj rôzne sociálne transfery, respektíve iné prostriedky sociálnej ochrany.