Príležitosti pre firmy z pohľadu štruktúry spotreby starších ľudí - Dováľová, Gabriela, 1982-
Štruktúra výdavkov domácností starších ľudí v krajinách s najväčším potenciálom z hľadiska príjmov. Rozdielnosť štruktúry spotreby v jednotlivých krajinách a jej rôzne faktory, ekonomické, kultúrne, geografické alebo historické. Spotrebiteľské správanie strieborných a možnosti realizácie koncepcie striebornej ekonomiky z pohľadu Slovenskej republiky.