Dôvody a zameranie postimplementačnej revízie IFRS 3 Podnikové kombinácie - Hornická, Renáta, 1977-
V rokoch 2013 – 2015 realizovala IASB postimplementačnú revíziu štandardu IFRS 3 (2008). Cieľom tejto revízie bolo posúdiť, či štandard poskytuje užitočné informácie pre používateľov účtovnej závierky a posúdiť, ktoré oblasti spôsobujú problémy pri implementácii štandardu. Príspevok prezentuje dôvody postimplentačnej revízie IFRS 3, analyzuje oblasti zamerania postimplementačnej revízie IFRS 3 a poukazuje na výsledky postimplementačnej revízie IFRS 3.