Možnosti sociální práce při řešení problému chudoby - Chytil, Oldřich
Možnosti sociálnej práce pri riešení problému chudoby. Problém chudoby je ekonomický problém a mal by byť riešený ekonomickými metódami. Spôsoby zvládania chudoby a hrozba chudoby v rodinách s maloletými deťmi, ktoré poukazujú na to, že spolu so zmenami metód sociálnej práce sú dôležitou podmienkou riešenia chudoby rodín s deťmi aj štrukturálne zmeny.