Spracovanie údajov o nakladaní s vodami ako súčasť hodnotenia stavu vôd v SR - Döményová, Jana
Postup zberu údajov a spracovanie údajov o nakladaní s vodami. Užívanie vody v SR v roku 2013, aj podľa čiastkových povodí. Využívanie podzemných vôd v hydrogeologických rajónoch SR v roku 2013. Látky vypúšťané do povrchových vôd Slovenska v roku 2013 podľa čiastkových povodí. Významné zdroje znečistenia z roku 2013.