Investments in Education as an Instrument for Alleviating Income Inequality - Rozborilová, Dária
Investície do vzdelávania ako nástroj znižovania príjmovej nerovnosti. Makro a mikroekonomické prínosy investovania do vzdelávania. Alternatívne formy financovania vzdelávania. Opatrenia na zmeny v prístupe k financovaniu vzdelávania, ktoré z dlhodobého hľadiska odstraňujú príjmovú nerovnosť obyvateľstva a znižujú sociálnu inklúziu.