Robust search for determinants of price convergence in European Union – known “Suspects” or New “Villains”? - Žďárek, Václav
Hľadanie premenných ovplyvňujúcich porovnateľné cenové úrovne v EÚ pomocou Bayesovskej metódy (Bayesian Model Averaging).