Špecifiká zisťovania trhovej pozície podniku - Tóthová, Alena, 1968-
Skúmanie postavenia podniku na trhu v súčasných podmienkach a voľba konkrétnej metódy komparácie od zámeru a plánovaného rozsahu porovnania. Praktické využitie matematicko-štatistických metód pri zisťovaní trhovej pozície podniku.