Zodpovednosť za škodu spôsobenú chybným výrobkom - Záruba, Petr
Rozbor základných pojmov, princípov a dôsledkov, ako i stručná rekapitulácia problematiky zodpovednosti za výrobok so zameraním sa na Slovenskú republiku. Smernice, ktoré prevzala Slovenská republika v súvislosti so základnými lehotami na uplatňovanie práv poškodených.