Oceňovanie majetku a záväzkov pri kúpe podniku - Ondrušová, Lucia, 1981-
Predmetom príspevku je ceňovanie jednotlivých zložiek majetku a záväzkov na reálnu hodnotu v účtovníctve kupujúceho. Kúpa podniku alebo jeho časti. Oceňovanie a účtovanie majetku a záväzkov pri predaji podniku. Goodwill a záporný goodwill vzniknutý pri kúpe podniku alebo jeho časti.