Trhy práce České republiky, Rakouska a Slovenska: komparace vybraných ukazatelů - Brožová, Dagmar
Trendy na trhu práce v Európskej únii. Charakteristika trhu práce Českej republiky, Rakúska a Slovenska. Vývoj počtu nezamestnaných a počtu voľných pracovných miest - Beveridgova krivka.