Otevřenost ekonomiky a industrializace v subsaharské Africe — případ Gambie - Sejkora, Jiří
Faktory, ktoré stáli za rýchlým otváraním sa gambijskej ekonomiky. Dôvody, prečo napriek tomu nedošlo medzi rokmu 2001 a 2012 k industrializácii .