Zahraniční rozvojová spolupráce a její ekonomická dimenze — případová studie České republiky - Kloboučníková, Kristýna
Východiská pre prepojenie zahraničnej rozvojovej spolupráce s ekonomickou diplomaciou. Zdroje motivácie pre zahraničnú rozvojovú spoluprácu. Systém zahraničnej rozvojovej spolupráce po jeho transformácii.