Lexiko-gramatické a štylistické osobitosti odborného textu z oblasti medzinárodných vzťahov (na príklade anglického a ruského jazyka) - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Externá a interná diplomatická korešpondencia. Anglický jazyk a ruský jazyk ako jazyky lingua franca. Stručná lexiko-gramatická a štylistická analýza textov z oblasti medzinárodných vzťahov.