Postavenie a pôsobenie cirkevných škôl podľa práva Slovenskej republiky - Nemec, Matúš
Oblasti uplatňovania náboženskej slobody vo výchove a vzdelávaní. Likvidácia cirkevného školstva v Česko-Slovensku v rokoch 1944-1950. Dôvody existencie cirkevného školstva. Obnova cirkevného školstva na Slovensku po roku 1989. Právna úprava cirkevného školstva podľa platného práva SR.