Interkultúrna komunikácia a jazyková rovnosť - Ondrušová, Terézia, 1978-
Vývoj postavenia jazykov v minulosti, ktorý bol podmienený historickými udalosťami a rozdelením sveta na centrum a perifériu. Faktory, ktoré podmieňujú rozdielne vnímanie postavenia jazykov vo svete. Čo je to jazyk.