Metodologické otázky rozvojových procesov a projektovanie produkčného systému v podnikateľských jednotkách - Dupaľ, Andrej
Metodológia rozvojových procesov a projektovania produkčného systému v podnikateľských jednotkách. Synergia strategického, taktického a operačného manažmentu výroby, systémové aspekty produkčného systému, ako aj zvyšovanie kvality podnikových procesov a modely zrelosti riadenia procesov v podniku a ich produkčných systémov.