Verbonominálne kolokačné spojenia vo výučbe odbornej angličtiny - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Zakomponovanie kolokácií do výučby anglického odborného jazyka. Verbonominálne spojenia, ktoré sú v maximálnej miere využívané v komunikácii v odbornom anglickom jazyku. Príklady cvičení na osvojovanie si verbonominálnych spojení (resp. kolokačných, multiverbizačných spojení).